Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Program Kesetiaan Kad Kredit

Education Currency

Program Kesetiaan Kad Kredit Ini adalah program kesetiaan kad bank jenama bersama yang ditaja antara bank penerbit dan institusi pendidikan rakan kongsi yang memberikan ganjaran dalam bentuk hak jam belajar yang terkumpul kepada unit yang lebih besar iaitu hak jam kredit yang diberikan kepada pemegang kad dengan perbelanjaannya dengan kad, hak jam kredit terkumpul akan ditebus semasa dia mengikuti kursus pendidikan di institusi pendidikan rakan kongsi ini. Sebagai ganti hak jam kredit yang diberikan, bank akan membuat perjanjian pertukaran yuran pertukaran dengan institusi ini. Sasaran projek adalah untuk menyokong orang dari segi kewangan untuk mencapai matlamat pendidikan dan sektor pendidikan.

Nama Projek : Education Currency, Nama pereka : Youssef Abdel Zaher, Nama pelanggan : Youssef Abdel Zaher.

Education Currency Program Kesetiaan Kad Kredit

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.