Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja Pelbagai Fungsi

Portable Lap Desk Installation No.1

Meja Pelbagai Fungsi Pemasangan Lap Lap Meja Mudah Alih ini direka untuk menyediakan ruang kerja kepada pengguna yang fleksibel, serba boleh, fokus dan kemas. Meja terdiri daripada penyelesaian pemasangan dinding yang sangat menjimatkan ruang, dan boleh disimpan rata di dinding. Meja buatan buluh boleh ditanggalkan dari pendakap dinding yang membolehkan pengguna menggunakannya sebagai meja lap di tempat yang berbeza di rumah. Meja juga terdiri dari alur di bahagian atas, yang dapat digunakan sebagai dudukan telefon atau tablet untuk meningkatkan pengalaman pengguna produk.

Nama Projek : Portable Lap Desk Installation No.1, Nama pereka : Liyang Liu, Nama pelanggan : Yois design.

Portable Lap Desk Installation No.1 Meja Pelbagai Fungsi

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.