Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Cincin

Doppio

Cincin Ini adalah permata alam mistik yang menarik. "Doppio", dalam bentuknya yang berputar, bergerak dalam dua arah melambangkan masa lelaki: masa lalu dan masa depan mereka. Ia membawa perak dan emas yang mewakili pengembangan kebajikan roh manusia sepanjang sejarahnya di Bumi.

Nama Projek : Doppio, Nama pereka : Gabriel Juliano, Nama pelanggan : Gabriel Juliano.

Doppio Cincin

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.