Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Selendang

Sirin and Alkonost - the Keepers of life

Selendang Komposisi asal gambar mitologi tradisional Rusia, Sirin dan Alkonost, dicetak pada selendang sutera 100% (serigrafi, 11 warna). Sirin dikurniakan dengan keajaiban sifat pelindung, keindahan, kebahagiaan. Alkonost adalah Bird of Dawn mengawal angin dan cuaca. "Di Lautan Laut, di kepulauan Buyan, ada pohon Oak yang lembab dan kuat". Dari kedua burung itu, membangun sarang mereka di Oak, memulai kehidupan baru di Bumi. Pohon Kehidupan menjadi simbol kehidupan, dan , melindungi kedua burung itu, simbol kebahagiaan, kesejahteraan dan kebahagiaan keluarga.

Nama Projek : Sirin and Alkonost - the Keepers of life, Nama pereka : Ekaterina Ezhova, Nama pelanggan : Katja Siegmar.

Sirin and Alkonost - the Keepers of life Selendang

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.