Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Hotel, Tempat Tinggal, Spa

Hotel de Rougemont

Hotel, Tempat Tinggal, Spa Didedikasikan untuk pelanggan antarabangsa yang arif, reka bentuk Hotel de Rougemont harus mencari jalan persamaan antara gaya chalet tradisional Swiss dan resort mewah kontemporari. Diilhamkan dari alam sekitar dan dari seni bina tempatan, bahagian dalamannya dirancang untuk menyampaikan semangat keramahan Alpine, mencipta kembali tradisi dengan kombinasi yang lama dan baru yang seimbang. Bahan semula jadi yang asli dan ketukangan tradisional mempunyai reka bentuk yang bersih, di mana perincian dan kelengkapan pencahayaan dan kemasan yang canggih memancarkan rasa elegan.

Nama Projek : Hotel de Rougemont, Nama pereka : Claudia Sigismondi, Andrea Proto, Nama pelanggan : PLUSDESIGN.

Hotel de Rougemont Hotel, Tempat Tinggal, Spa

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.