Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja Kopi

oiiio

Meja Kopi "OIIIO" adalah perabot dwi-fungsi moden (meja kopi + kemungkinan ruang dalaman dengan mengatur meja dalam sistem) yang dirancang oleh pereka Poland Wojciech Morsztyn. Teknologi menukar jadual elemen individu memberikan kesan seolah-olah dibuat dari sekeping kayu yang memberikan nuansa unik. Dalam rangkaian jadual yang terdapat dalam tiga warna yang berbeza: warna kayu semula jadi, hitam, putih.

Nama Projek : oiiio, Nama pereka : Wojciech Morsztyn, Nama pelanggan : WM Design.

oiiio Meja Kopi

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.