Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kalung

Sakura

Kalung Kalung ini sangat fleksibel dan diperbuat daripada kepingan yang berbeza yang disolder dengan lancar untuk melekap dengan indah di kawasan leher wanita. Bunga tengah di sebelah kanan berputar dan ada kelonggaran untuk menggunakan potongan kalung kiri yang lebih pendek secara berasingan sebagai kerongsang Kalung itu sangat ringan memandangkan bentuk 3D dan kerumitan potongan. Berat kasarnya ialah 362.50 gram yang dibuat adalah 18 karat, dengan 518.75 karat batu dan berlian

Nama Projek : Sakura, Nama pereka : Nada Khamis Mohammed Al-Sulaiti, Nama pelanggan : Hairaat Fine Jewellery .

Sakura Kalung

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.