Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lampu Gantung

Spin

Lampu Gantung Spin, yang direka oleh Ruben Saldana, adalah lampu LED yang digantung untuk pencahayaan aksen. Ekspresi minimalis garis pentingnya, geometri bulat dan bentuknya, memberikan reka bentuk yang indah dan harmoni kepada Spin. Tubuhnya, sepenuhnya dihasilkan dari aluminium, memberikan ringan dan konsistensi, sementara bertindak sebagai pendingin. Pangkalan siling yang dipasang rata dan tensor ultra tipisnya menghasilkan sensasi daya apung udara. Terdapat dalam warna hitam dan putih, Spin adalah kelengkapan cahaya yang sempurna untuk diletakkan di bar, kaunter, pameran ...

Nama Projek : Spin, Nama pereka : RubƩn SaldaƱa Acle, Nama pelanggan : RubƩn SaldaƱa - Arkoslight.

Spin Lampu Gantung

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.