Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Anting-Anting

Night Light

Anting-Anting Idea perhiasan sekeping fosforus yang menyala dan bersinar dalam kegelapan terinspirasi dari bioluminescence ikan-ikan abyssal. Spesies ikan ini hidup di kedalaman lautan dan, bahkan dalam kegelapan total, mereka menjadikan diri mereka kelihatan dan menarik kepada lawan jenis melalui kemampuan misteri mereka untuk menerangi diri. Dengan karya seni yang indah ini, ia bertujuan untuk memberi wanita peluang untuk bersinar walaupun pada waktu malam.

Nama Projek : Night Light, Nama pereka : Gabriel Juliano, Nama pelanggan : Gabriel Juliano.

Night Light Anting-Anting

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.