Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Rumah Kediaman

Monochromatic Space

Rumah Kediaman Ruang Monochromatic adalah rumah bagi keluarga dan projek ini adalah untuk mengubah ruang kediaman di seluruh permukaan tanah untuk memasukkan keperluan khusus pemilik barunya. Ia mesti mesra untuk orang tua; mempunyai reka bentuk dalaman kontemporari; banyak kawasan simpanan tersembunyi; dan reka bentuk mesti digabungkan untuk menggunakan semula perabot lama. Summerhaus D'zign terlibat sebagai perunding reka bentuk dalaman yang mewujudkan ruang berfungsi untuk kehidupan seharian.

Nama Projek : Monochromatic Space, Nama pereka : Summerhaus D'zign Pte Ltd, Nama pelanggan : Summerhaus D'zign Pte Ltd.

Monochromatic Space Rumah Kediaman

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.