Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Muzium Maritim

Ocean Window

Muzium Maritim Konsep reka bentuk mengikuti idea bahawa bangunan bukan sekadar objek fizikal, tetapi artifak dengan makna atau tanda tersebar di sebilangan teks sosial yang lebih besar. Muzium itu sendiri adalah artifak dan kapal yang menyokong idea perjalanan. Perforasi langit-langit yang landai menguatkan suasana serius di laut dalam dan tingkap-tingkap besar menawarkan pemandangan laut yang merenung. Dengan mengoptimumkan persekitaran bertema maritim dan menggabungkannya dengan pemandangan bawah laut yang menakjubkan, muzium ini mencerminkan fungsinya secara tulus.

Nama Projek : Ocean Window, Nama pereka : Nikolaos Karintzaidis, Nama pelanggan : Nikolaos Karintzaidis.

Ocean Window Muzium Maritim

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.