Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Jam

Pin

Jam Semuanya bermula dengan permainan sederhana di kelas kreativiti: topiknya adalah "jam". Oleh itu, pelbagai jam dinding digital dan analog, telah dikaji dan diteliti. Idea awal telah dimulakan oleh kawasan jam yang paling tidak signifikan iaitu pin di mana jam biasanya digantung. Jam jenis ini merangkumi tiang silinder di mana tiga projektor dipasang. Projektor ini menjadikan ketiga pegangan yang ada sama dengan jam analog biasa. Walau bagaimanapun, mereka juga memproyeksikan nombor.

Nama Projek : Pin, Nama pereka : Alireza Asadi, Nama pelanggan : AR.A.

Pin Jam

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.