Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Logo

Kaleido Mall

Logo Kaleido Mall menyediakan banyak tempat hiburan, termasuk pusat membeli-belah, jalan pejalan kaki, dan esplanade. Dalam reka bentuk ini, para pereka menggunakan corak kaleidoskop, dengan benda berwarna longgar seperti manik atau kerikil. Kaleidoskop berasal dari Yunani Baik kuno (indah, cantik) dan εἶδος (yang dilihat). Akibatnya, corak yang pelbagai menggambarkan pelbagai perkhidmatan. Bentuk berubah terus, menunjukkan bahawa Mall berusaha untuk mengejutkan dan memikat pengunjung.

Nama Projek : Kaleido Mall, Nama pereka : Dongdao Creative Branding Group, Nama pelanggan : Kaleido Mall.

Kaleido Mall Logo

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.