Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Pameran

Mercedes-Benz Russia

Reka Bentuk Pameran Idea utama konsep estetik pendirian Mercedes-Benz Russia SAO adalah gambaran jalan berpusing. Hal ini dinyatakan oleh jalur trek yang patah di lantai, di siling dan di dinding bilik. Ia secara konseptual menyatukan semua bahagian gerai dan mengatur lintasan untuk berjalan kaki pengunjung di atas pendirian.

Nama Projek : Mercedes-Benz Russia, Nama pereka : Viktor Bilak, Nama pelanggan : EXPOLEVEL.

Mercedes-Benz Russia Reka Bentuk Pameran

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.