Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja Boleh Tanggal

iLOK

Meja Boleh Tanggal Reka bentuk Patrick Sarran menggemari formula terkenal yang diciptakan oleh Louis Sullivan "Form follow function". Dalam semangat ini, jadual iLOK telah dirancang untuk mengutamakan ringan, kekuatan dan modulariti. Ini dimungkinkan berkat bahan komposit kayu di atas meja, geometri kaki yang melengkung dan pendakap struktur yang terpasang di dalam jantung sarang lebah. Dengan menggunakan persimpangan serong untuk pangkalan, ruang berguna diperoleh di bawah. Akhirnya, dari kayu muncul estetika hangat yang sangat dihargai oleh pengunjung yang baik.

Nama Projek : iLOK , Nama pereka : Patrick Sarran, Nama pelanggan : QUISO SARL.

iLOK  Meja Boleh Tanggal

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.