Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Troli Keju Sejuk

Keza

Troli Keju Sejuk Patrick Sarran mencipta troli keju Keza pada tahun 2008. Terutama alat, troli ini juga mesti membangkitkan rasa ingin tahu pengunjung. Ini dicapai dengan menggunakan struktur kayu lakuer bergaya yang dipasang pada roda industri. Semasa membuka penutup dan menggunakan rak dalamannya, kereta itu menunjukkan meja persembahan besar keju yang matang. Dengan menggunakan alat pentas ini, pelayan dapat menggunakan bahasa badan yang sesuai.

Nama Projek : Keza, Nama pereka : Patrick Sarran, Nama pelanggan : QUISO SARL.

Keza Troli Keju Sejuk

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.