Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lampu Loket

Vector equilibrium

Lampu Loket Vector Equilibrium adalah lampu loket dan modular dengan sistem takal. Luminositi dapat dikawal dengan modulasi. Pasu kaca sfera yang berfungsi sebagai penyeimbang mungkin mengandungi pelbagai elemen hiasan. Dalam bentuk yang digunakan reka bentuk berubah menjadi kuboctahedron. Dikontrak ia bertukar menjadi icosahedron. Dalam kedua-dua kes, bola lampu terletak di pusat pencahayaan dan memberikan bahagian yang baik. Lampu boleh dihantar dalam bungkusan piramid.

Nama Projek : Vector equilibrium, Nama pereka : Nicolas Brevers,, Nama pelanggan : Gobo.

Vector equilibrium Lampu Loket

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.