Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Ruang Pengenalan Untuk Pameran Perdagangan Jam Tangan

Salon de TE

Ruang Pengenalan Untuk Pameran Perdagangan Jam Tangan Reka bentuk ruang perkenalan seluas 1900m2 diperlukan, sebelum pengunjung meneroka 145 jenama jam tangan antarabangsa di Salon de TE. Untuk menangkap imaginasi pengunjung mengenai gaya hidup dan percintaan mewah, "Deluxe Train Journey" dikembangkan sebagai konsep utama. Untuk membuat dramatisasi, majlis resepsi diubah menjadi tema stesen siang hari yang disandingkan dengan pemandangan platform kereta api dewan dalaman dengan tingkap kereta api bersaiz hidup yang memancarkan visual bercerita. Terakhir, arena pelbagai fungsi dengan panggung terbuka untuk pelbagai pameran berjenama.

Nama Projek : Salon de TE, Nama pereka : Hong Kong Trade Development Council, Nama pelanggan : Hong Kong Trade Development Council - Creative Department.

Salon de TE Ruang Pengenalan Untuk Pameran Perdagangan Jam Tangan

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.