Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi

Three Legged

Kerusi The Three Legged Chair adalah instrumen buatan tangan, yang dirancang untuk berehat dan menghias. Dalam gennya adalah inti dari kerja kayu. Bentuk sandaran kerusi dibuat oleh tali semula jadi yang diregangkan ke tempatnya oleh batang pemusing yang terletak di bawah tempat duduk. Ini adalah kaedah pengetatan yang sangat berkesan, yang boleh didapati di gergaji busur tradisional, alat tangan kayu yang digunakan oleh tukang berpengalaman hingga hari ini. Ketiga-tiga kaki adalah penyelesaian praktikal untuk memastikan reka bentuk tetap sederhana namun stabil di setiap permukaan.

Nama Projek : Three Legged, Nama pereka : Ricardo Graham Ferreira, Nama pelanggan : oEbanista.

Three Legged Kerusi

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.