Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Tarikan Pelancongan

In love with the wind

Tarikan Pelancongan Castle In love with the wind adalah kediaman abad ke-20 yang terletak dalam lanskap seluas 10 ekar berhampiran desa Ravadinovo, sebuah kawasan di tengah-tengah gunung Strandza. Kunjungi dan nikmati koleksi terkenal di dunia, seni bina yang menakjubkan dan kisah keluarga yang memberi inspirasi. Bersantai di tengah-tengah taman yang indah, nikmati jalan-jalan hutan dan tepi tasik dan rasakan semangat dongeng.

Nama Projek : In love with the wind, Nama pereka : Georgi Tumpalov, Nama pelanggan : Renaissance Ltd..

In love with the wind Tarikan Pelancongan

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.