Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bangku

Tri

Bangku Bangku dalam cedar semula jadi pepejal yang dikerjakan dengan mesin CNC dan tangan selesai, kekhususannya adalah bahawa ia terbentuk dari blok kayu cedar pepejal yang tidak dirawat permukaan 50 x 50 digilap dengan tangan dengan kepingan kertas pasir yang membuat permukaan matte dan halus untuk disentuh dan meningkatkan bentuk dan skema warna kayu cedar tertentu adalah mempunyai minyak semula jadi yang melindunginya dan menjadikannya objek berfungsi dan praktikal dalam penyelenggaraannya reka bentuk lembut yang meningkatkan bahan semula jadi dengan tambahan harumannya, anda dapat membicarakan reka bentuk sentuhan deria , keselesaan, dan wangian.

Nama Projek : Tri, Nama pereka : Ascanio Zocchi, Nama pelanggan : riva1920.

Tri Bangku

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.