Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Seni Mewah Yang Boleh Dipakai

Animal Instinct

Seni Mewah Yang Boleh Dipakai Koleksi seni mewah dan pemahat seni NYC, Christopher Ross, koleksi seni mewah, Animal Instinct, adalah satu siri karya edisi terhad yang diilhamkan oleh haiwan yang dibuat oleh pelukis itu sendiri dari perak antik, emas 24 karat dan kaca Bohemia. Dengan jelas mengaburkan batasan antara seni, perhiasan, reka bentuk haute couture dan mewah, tali pinggang arca membuat potongan pernyataan yang unik dan provokatif yang membawa konsep seni haiwan ke tubuh. Lebih kuat, menarik dan asli, potongan pernyataan abadi adalah penerokaan naluri haiwan betina dalam bentuk ukiran.

Nama Projek : Animal Instinct, Nama pereka : Christopher Ross, Nama pelanggan : Christopher Ross, LLC.

Animal Instinct Seni Mewah Yang Boleh Dipakai

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.