Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lampu Basikal

Safira Griplight

Lampu Basikal SAFIRA diilhamkan oleh niat untuk menyelesaikan aksesori yang tidak kemas di hendal untuk penunggang basikal moden. Dengan menyatukan lampu depan dan penunjuk arah ke dalam rekaan cengkaman berjaya mencapai sasaran. Juga memanfaatkan ruang hendal berongga sebagai kabin bateri memaksimumkan kapasiti elektrik. Oleh kerana gabungan cengkaman, lampu basikal, penunjuk arah dan kabin bateri setang, SAFIRA menjadi sistem pencahayaan basikal yang paling ringkas dan relevan.

Nama Projek : Safira Griplight, Nama pereka : Chou-Hang, Yang, Nama pelanggan : LEXDESIGN.

Safira Griplight Lampu Basikal

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.