Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Tarikan Pelancong

The Castle

Tarikan Pelancong The Castle adalah projek swasta yang dimulakan dua puluh tahun yang lalu pada tahun 1996 dari impian sejak kecil untuk membina Castle sendiri, sama seperti dalam kisah dongeng. Pereka juga merupakan arkitek, pembina dan pereka landskap. Idea utama projek ini adalah untuk mewujudkan tempat rekreasi keluarga, seperti tarikan pelancong.

Nama Projek : The Castle, Nama pereka : Georgi Tumpalov, Nama pelanggan : Renaissance Ltd..

The Castle Tarikan Pelancong

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.