Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Papan Seterika

DAZZL360

Papan Seterika Papan seterika belum diubah sejak ia dimulakan walaupun dianggap sebagai tugas sukar bagi banyak orang. Dazzl360 Ironing Board adalah produk baru yang inovatif yang akan sentiasa mengubah cara anda menyeterika. Mempunyai putaran papan 360 darjah menjadikannya lebih mudah dan pantas untuk menyeterika. Sistem menyeterika inovatif ini mempunyai klip seluar khas, papan perincian untuk leher dan lengan, caddy besi berpusing 360, penyangkut kain selepas besi, lapan tingkat penyesuaian dan mekanisme kunci EZ untuk lipatan dan penyimpanan yang selesa.

Nama Projek : DAZZL360, Nama pereka : Lee Kibeom, Nama pelanggan : DAZZL360.

DAZZL360 Papan Seterika

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.