Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembesar Suara Tanpa Wayar

FiPo

Pembesar Suara Tanpa Wayar FiPo (bentuk singkatan dari "Kekuatan Api") dengan reka bentuknya yang menarik mengacu pada penembusan suara yang mendalam ke dalam sel tulang sebagai inspirasi reka bentuk. Tujuannya adalah untuk menghasilkan kekuatan tinggi dan suara yang berkualiti ke dalam tulang badan dan sel-selnya. Ini membolehkan pengguna menyambungkan pembesar suara ke telefon bimbit, komputer riba, tablet dan peranti lain melalui Bluetooth. Sudut penempatan pembesar suara telah dirancang dengan mengambil kira standard ergonomik. Lebih-lebih lagi, pembesar suara dapat dipisahkan dari kaca, yang membolehkan pengguna mengisinya semula.

Nama Projek : FiPo , Nama pereka : Nima Bavardi, Nama pelanggan : Nima Bvi Design.

FiPo  Pembesar Suara Tanpa Wayar

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.