Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Rumah Kediaman

DA AN H HOUSE

Rumah Kediaman Ia adalah kediaman yang disesuaikan berdasarkan pengguna. Ruang terbuka di dalam ruangan menghubungkan ruang tamu, ruang makan dan ruang belajar melalui aliran lalu lintas kebebasan, dan juga membawa cahaya hijau dari balkoni. Pintu gerbang eksklusif untuk haiwan kesayangan boleh didapati di setiap bilik ahli keluarga. Aliran lalu lintas yang rata dan tidak terganggu disebabkan oleh reka bentuk tanpa pintu. Penekanan reka bentuk di atas adalah dirancang untuk memenuhi kebiasaan pengguna, gabungan idea ergonomik dan kreatif.

Nama Projek : DA AN H HOUSE, Nama pereka : Shu-Ching Tan, Nama pelanggan : HerZu Interior Design Ltd..

DA AN H HOUSE Rumah Kediaman

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.