Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Taman Rumah

Oasis

Taman Rumah Taman di sekitar vila bersejarah di pusat bandar. Petak panjang dan sempit dengan perbezaan ketinggian 7m. Kawasan dibahagikan kepada 3 tingkat. Taman depan paling rendah menggabungkan keperluan konservator dan taman moden. Tahap kedua: Taman rekreasi dengan dua gazebo - di atas bumbung kolam bawah tanah dan garaj. Tahap ketiga: Taman kanak-kanak hutan. Projek ini bertujuan untuk mengalihkan perhatian dari kebisingan kota dan beralih ke alam. Inilah sebabnya mengapa taman mempunyai beberapa ciri air yang menarik seperti tangga air dan dinding air.

Nama Projek : Oasis, Nama pereka : Agnieszka Hubeny-Zukowska, Nama pelanggan : Agnieszka Hubeny-Zukowska Pracownia Sztuki Ogrodowej.

Oasis Taman Rumah

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.