Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lampu

Newmoon

Lampu Newmoon adalah lampu siling yang dibuat oleh kaca ditiup dan lampu kecil terletak di dalam lubang yang diilhami oleh permukaan bulan dengan lubang seperti cheesy dengan tujuan membawa cahaya bulan ke suasana rumah. Kap lampu kaca yang menarik ini dengan tepi lubang melengkungnya memberikan rasa moden. Lubang cahaya ini dengan sudut pembungkusnya, menyala lebih baik dan lebih luas. Persembahan dan kecantikan estetik digabungkan dan juga memberikan hubungan emosi antara "Newmoon" dan orang.

Nama Projek : Newmoon, Nama pereka : Nima Bavardi, Nama pelanggan : Nima Bvi Design.

Newmoon Lampu

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.