Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Fotografi Panorama

Beauty of Nature

Fotografi Panorama Beauty of Nature adalah karya fotografi dalam format sudut lebar. Karya ini dibuat sebagai bentuk sinematografi yang lain. Jurugambar ingin mempersembahkan karya fotografi yang berbeza dari biasa. Karyanya memfokuskan pada komposisi, nada warna, pencahayaan, ketajaman gambar, objek terperinci dan estetika. Dia menggunakan Kamera Canon 5D Mark III untuk kerja ini dengan Lens 16-35 mm F2.8 LII. Mengenai tetapan kamera, Dia menetapkannya menjadi 1/450 Sec, F2.8, 35 mm dan ISO 1600h.

Nama Projek : Beauty of Nature, Nama pereka : Paulus Kristanto, Nama pelanggan : AIUEO Production.

Beauty of Nature Fotografi Panorama

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.