Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Pameran

AS & Palitra

Reka Bentuk Pameran Matlamat utama pendirian AS & PALITRA untuk mempersembahkan kertas dinding produk syarikat sebagai elemen hiasan dalaman pada pameran MosBuild 2016. Elemen dominan konsep estetika pendirian adalah pergola. Hujung balok atap diletakkan di luar pendirian dan menjadikan ilusi transformasi dalaman ke luar. Ruang pendirian diatur oleh lengkungan dan balok, serpihan dinding dengan kertas dinding dan mewujudkan kesan keterbukaan.

Nama Projek : AS & Palitra, Nama pereka : Viktor Bilak, Nama pelanggan : EXPOLEVEL.

AS & Palitra Reka Bentuk Pameran

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.