Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Label Wain

I Classici Cherchi

Reka Bentuk Label Wain Untuk kilang wain bersejarah di Sardinia, sejak tahun 1970, ia telah direka bentuk semula label untuk barisan wain The Classics. Kajian label baru ingin mengekalkan hubungan dengan tradisi yang diterapkan syarikat itu. Tidak seperti label sebelumnya, ia berfungsi untuk memberikan sentuhan keanggunan yang sesuai dengan kualiti wain yang tinggi. Kerana label telah berfungsi dengan teknik Braille yang membawa keanggunan dan gaya tanpa menimbang. Corak bunga didasarkan pada penjelasan grafik pola gereja Santa Croce yang berdekatan di Usini, yang juga merupakan logo syarikat.

Nama Projek : I Classici Cherchi, Nama pereka : Giovanni Murgia, Nama pelanggan : Vinicola Cherchi.

I Classici Cherchi Reka Bentuk Label Wain

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.