Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Rak Buku

Amheba

Rak Buku Rak buku organik yang disebut Amheba didorong oleh algoritma, yang mengandungi parameter dan set peraturan yang berubah-ubah. Konsep pengoptimuman Topologi digunakan untuk meringankan struktur. Berkat logik jigsaw yang tepat adalah mungkin untuk menguraikan dan memindahkannya, bila-bila masa. Satu orang mampu membawa dengan kepingan dan memasang struktur sepanjang 2,5 meter. Teknologi fabrikasi digital digunakan untuk direalisasikan. Seluruh proses dikendalikan hanya dalam komputer. Dokumentasi teknikal tidak diperlukan. Data dihantar ke mesin CNC 3 paksi. Hasil keseluruhan proses adalah struktur ringan.

Nama Projek : Amheba, Nama pereka : George Šmejkal, Nama pelanggan : Parametr Studio.

Amheba Rak Buku

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.