Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Perabot Lembangan

Eva

Perabot Lembangan Inspirasi pereka berasal dari reka bentuk minimal dan untuk menggunakannya sebagai ciri yang tenang tetapi menyegarkan ke ruang bilik mandi. Ini muncul dari penyelidikan bentuk seni bina dan isipadu geometri sederhana. Lembangan berpotensi menjadi elemen yang menentukan ruang yang berlainan di sekitar dan pada masa yang sama titik tengah ke dalam ruang. Ia sangat mudah digunakan, bersih dan tahan lama juga. Terdapat beberapa variasi termasuk berdiri sendiri, bangku duduk dan dipasang di dinding, serta sink tunggal atau dua. Variasi warna (warna RAL) akan membantu mengintegrasikan reka bentuk ke dalam ruang.

Nama Projek : Eva, Nama pereka : iñaki leite, Nama pelanggan : iñaki leite, architect.

Eva Perabot Lembangan

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.