Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Rumah Kediaman

Su Zhou

Rumah Kediaman Sekiranya anda mencari gabungan budaya oriental dan barat yang sempurna, ini adalah contoh. Projek ini telah menghubungkan budaya sejarah rantau ini dengan garis masa sekarang, yang menampilkan suasana oriental dan gaya hidup antarabangsa. Oleh itu, sama ada anda memakai pakaian Itali yang paling bergaya, atau Suzhou Cheongsam, sesuai dengan ruang tersebut.

Nama Projek : Su Zhou, Nama pereka : Guoqiang Feng and Yan Chen, Nama pelanggan : Feng and Chen Partners Design.

Su Zhou Rumah Kediaman

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.