Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Pakaian

Sidharth kumar

Reka Bentuk Pakaian NS GAIA adalah label pakaian wanita kontemporari yang berasal dari New Delhi yang kaya dengan reka bentuk dan teknik fabrik yang unik. Jenama ini merupakan penyokong utama pengeluaran yang penuh perhatian dan semua perkara seperti berbasikal dan mengitar semula. Kepentingan faktor ini tercermin dalam tiang penamaan, 'N' dan 'S' di NS GAIA yang bermaksud Alam dan Kelestarian. Pendekatan NS GAIA adalah "kurang lebih banyak". Label memainkan peranan aktif dalam pergerakan fesyen perlahan dengan memastikan kesan persekitaran minimum.

Nama Projek : Sidharth kumar, Nama pereka : Sidharth kumar, Nama pelanggan : NS GAIA.

Sidharth kumar Reka Bentuk Pakaian

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.