Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Laci

Black Labyrinth

Laci Labirin Hitam oleh Eckhard Beger untuk ArteNemus adalah laci menegak dengan 15 laci menarik ilhamnya dari kabinet perubatan Asia dan gaya Bauhaus. Penampilan seni bina yang gelap dihidupkan melalui sinar marquetry yang terang dengan tiga titik fokus yang dicerminkan di sekitar struktur. Konsep dan mekanisme laci menegak dengan petak berputar mereka menunjukkan penampilannya yang menarik. Struktur kayu ditutup dengan venir pewarna hitam sementara marquetry dibuat dalam maple api. Veneer diminyaki untuk mencapai kemasan satin.

Nama Projek : Black Labyrinth, Nama pereka : Eckhard Beger, Nama pelanggan : ArteNemus.

Black Labyrinth Laci

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.