Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Restoran Dan Bar

WTC Effingut

Restoran Dan Bar Pereka perlu bereksperimen dengan konsep yang berbeza dalam reka bentuk restoran yang dapat menarik minat pelanggan dan dapat tetap segar dan menarik dengan trend reka bentuk masa depan. Penggunaan bahan yang tidak konvensional adalah salah satu cara untuk memastikan pelanggan tetap terlibat dengan hiasan. Effingut adalah jenama terkenal di Brewery yang mempercayai pemikiran ini. Penggunaan bahagian Engine yang tidak konvensional untuk suasana adalah konsep restoran ini. Ini menyampaikan hubungan antara nafsu belia dan mempunyai perpaduan konteks tempatan Pune dan budaya bir Jerman. Latar belakang palam pencucuh kitar semula adalah ciri hiasan yang lain

Nama Projek : WTC Effingut, Nama pereka : Ketan Jawdekar, Nama pelanggan : Effingut Brewerkz Pvt. Ltd..

WTC Effingut Restoran Dan Bar

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.