Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Seni Bina Penggunaan Campuran

Shan Shui Plaza

Seni Bina Penggunaan Campuran Terletak di bandar bersejarah Xi'an, antara pusat perniagaan dan sungai TaoHuaTan, projek ini bertujuan bukan sahaja untuk menghubungkan masa lalu dan masa kini tetapi juga bandar dan alam semula jadi. Diilhamkan oleh kisah Cina musim bunga The Peach blossom, projek ini menawarkan tempat tinggal dan tempat kerja paradisiac dengan memberikan hubungan dekat dengan alam. Dalam budaya Cina, falsafah air gunung (Shan Shui) memiliki makna penting hubungan antara manusia dan alam, oleh itu dengan memanfaatkan pemandangan berair di laman web ini, projek ini menawarkan ruang yang mencerminkan falsafah Shan Shui di kota.

Nama Projek : Shan Shui Plaza, Nama pereka : AART. AT Design, Nama pelanggan : AART. AT design consultant company.

Shan Shui Plaza Seni Bina Penggunaan Campuran

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.