Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kedai

Ilumel

Kedai Setelah hampir empat dekad sejarah, kedai Ilumel adalah salah satu firma terbesar dan paling berprestij di Republik Dominika di pasar perabot, pencahayaan dan hiasan. Intervensi terbaru bertindak balas terhadap perlunya perluasan kawasan pameran dan definisi laluan yang lebih bersih dan lebih jelas yang memungkinkan untuk menghargai pelbagai koleksi yang ada.

Nama Projek : Ilumel, Nama pereka : Dante Luna, Nama pelanggan : Ilumel.

Ilumel Kedai

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.