Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bilik Minum Teh Jepun

Porous Manifold

Bilik Minum Teh Jepun Ini ialah bilik minum teh Jepun sementara yang dipamerkan dalam Echigo-tsumari Art Triennale 2018 dan mempunyai struktur bersarang dengan ruang dua tatami yang dibenamkan dalam segi empat sama sepuluh kaki. Dalam pameran ini, arkitek diminta memberi respons kepada tema cara mengatasi konsep ruang homogen yang dominan pada abad ke-20. Rangka itu direka bentuk menggunakan corak rawak yang dipanggil Bahagian Voronoi untuk memesongkan ruang homogen. Dan ia telah dicadangkan bahawa seni bina dengan sejumlah besar lubang apa yang boleh dibuka dan ditutup seperti yang diperlukan untuk berkomunikasi dengan luar seperti makhluk hidup.

Nama Projek : Porous Manifold, Nama pereka : Ryumei Fujiki and Yukiko Sato, Nama pelanggan : F.A.D.S + Fujiki Studio, KOU::ARC.

Porous Manifold Bilik Minum Teh Jepun

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.