Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Restoran Dan Bar Jepun

Dongshang

Restoran Dan Bar Jepun Dongshang adalah restoran dan bar Jepun yang terletak di Beijing, terdiri daripada buluh dalam pelbagai bentuk dan ukuran. Visi projek adalah untuk mewujudkan persekitaran tempat makan yang unik dengan menggabungkan estetika Jepun dengan unsur budaya Cina. Bahan tradisional dengan hubungan yang kuat dengan seni dan kerajinan kedua negara meliputi dinding dan siling untuk mewujudkan suasana intim. Bahan semula jadi dan lestari melambangkan falsafah anti-bandar dalam kisah klasik Cina, Seven Sages of the Bamboo Grove, dan bahagian dalamnya membangkitkan rasa makan di dalam kebun buluh.

Nama Projek : Dongshang, Nama pereka : Yuichiro Imafuku, Nama pelanggan : Imafuku Architects.

Dongshang Restoran Dan Bar Jepun

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.