Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lampu Lantai

Aggregate

Lampu Lantai Aggregate ialah koleksi tiga buah lampu lantai yang diperbuat daripada bahan kitar semula dan bahan buangan. Setiap lampu dibina di atas rangka yang dikimpal daripada sisa keluli terbuang. Badannya diukir dengan tangan daripada campuran konkrit, pasir silika dan botol plastik yang dicincang, disapu pada asas gentian tipis yang tahan alkali. Campuran konkrit ini digarap seperti tanah liat dan bukannya dituang dalam acuan, jadi setiap lampu mempunyai tekstur dan siluetnya yang tersendiri. Mentol tiub LED membekalkan cahaya, dan suis tekan di bahagian dasar menghidupkan serta mematikan setiap lampu. Koleksi ini bertujuan memberikan kegunaan baharu kepada sisa bandar.

Nama Projek : Aggregate, Nama pereka : CoCo Ree Lemery, Nama pelanggan : CoCo Ree Studios.

Aggregate Lampu Lantai

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.