Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Aplikasi Untuk Mencari Pemuzik Baru

App For Musicians

Aplikasi Untuk Mencari Pemuzik Baru Ini adalah aplikasi mudah alih yang berfokus pada muzik yang digunakan untuk menyebarkan maklumat mengenai konsert, video muzik, dan profil artis semuanya di satu tempat. Artis boleh menggunakan aplikasi untuk menarik peminat baru dan mempromosikan lagu. Pengguna umum dapat menggunakan aplikasi untuk bertemu dan menemui muzik dan pemuzik baru.

Nama Projek : App For Musicians, Nama pereka : Takuya Saeki, Nama pelanggan : smooth and friendly design Tokyo.

App For Musicians Aplikasi Untuk Mencari Pemuzik Baru

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.