Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Unit Perumahan

The Square

Unit Perumahan Idea Reka Bentuk adalah untuk mengkaji hubungan seni bina antara pelbagai bentuk yang disusun bersama untuk membuat seperti unit bergerak. Projek ini terdiri daripada 6 unit masing-masing adalah 2 kontena penghantaran terpasang di atas satu sama lain membentuk Massa Bentuk L. Unit berbentuk L ini dipasang pada kedudukan bertindih yang mewujudkan Kekosongan dan Pepejal untuk memberikan perasaan pergerakan dan memberikan cahaya siang yang mencukupi dan pengudaraan yang baik persekitaran. Matlamat reka bentuk utama adalah untuk membuat sebuah rumah kecil bagi mereka yang bermalam di jalanan tanpa rumah atau tempat tinggal.

Nama Projek : The Square, Nama pereka : mohamed yasser, Nama pelanggan : Mohamed Yasser Designs .

The Square Unit Perumahan

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.