Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Ruang Lobi

Liantan Shi

Ruang Lobi Menerapkan bentuk ukiran besar untuk membentuk semula ruang dan membuat fokus visual Pertama, buat siling melengkung besar dengan tekstur kayu pada ketinggian pintu masuk, dan bentuk pangkalan di bahagian bawah lengkung. Kemudian di sebelah kanan, tiang batang dihiasi menjadi elips, dan permukaannya dikelilingi oleh tiga kelopak teratai. Dalam pengalaman visual, ia seperti "teratai pemula" yang membawa seluruh ruang lobi.

Nama Projek : Liantan Shi, Nama pereka : Jack Chen Ya Chang and Angela Chen Shu, Nama pelanggan : B.P.S design.

Liantan Shi Ruang Lobi

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.