Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Sistem Wayfinding

Airport Bremen

Sistem Wayfinding Reka bentuk moden yang kontras tinggi dan maklumat yang jelas Hirarchie membezakan sistem baru. Sistem orientasi berfungsi dengan pantas dan akan memberikan sumbangan positif terhadap kualiti perkhidmatan yang disediakan di lapangan terbang. Kaedah yang paling penting di samping penggunaan fon baru, elemen anak panah khas pengenalan warna yang berbeza dan kontras tinggi. Terutama pada aspek fungsional dan psikologi, seperti penglihatan yang baik, keterbacaan dan rakaman maklumat tanpa halangan. Kotak aluminium baru dengan pencahayaan LED yang moden dan dioptimumkan digunakan. Menara papan tanda ditambah.

Nama Projek : Airport Bremen, Nama pereka : Geissert Thomas, Nama pelanggan : TEAMGEISSERT.

Airport Bremen Sistem Wayfinding

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.