Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Tajuk Pembukaan

Pop Up Magazine

Tajuk Pembukaan Projek ini adalah perjalanan untuk meneroka isu-isu Escape (tema untuk 2019) secara abstrak dan lancar, menunjukkan perubahan, perkara baru dan akibatnya. Semua visualnya bersih dan selesa untuk ditonton, berbeza dengan kenyataan yang tidak selesa dari tindakan melarikan diri. Reka bentuknya sentiasa berubah dan bentuk morfing dalam animasi mewakili tindakan penyesuaian semula, yang disebabkan oleh semacam keadaan. Melarikan diri mempunyai makna, tafsiran yang berbeza dan sudut pandangannya berbeza dari suka bermain hingga serius.

Nama Projek : Pop Up Magazine, Nama pereka : Rafael de Araujo, Nama pelanggan : Pop Up Magazine.

Pop Up Magazine Tajuk Pembukaan

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.