Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Identiti Jenama

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Identiti Jenama BIA adalah lambang burung tempatan Langit Atlantik, yang terbang di atas pemikiran dan impian di seluruh negara, pilot alam yang mengangkut orang, kenangan, perniagaan dan syarikat. Di SATA, BIA akan selalu melambangkan penyatuan sembilan pulau di Nusantara dalam satu cabaran atlantik: mengambil nama Azores ke Dunia dan membawa Dunia ke Azores. BIA - Blue Islands Açor - burung açor yang diciptakan semula, berbentuk segi empat tepat, yang terinspirasi dalam futurisme prototaip, yang dibina berdasarkan kod genetiknya yang unik, tidak simetri, berbeza dan berwarna seperti sembilan pulau Azores.

Nama Projek : SATA | BIA - Blue Islands Açor, Nama pereka : SATA Airlines, Nama pelanggan : SATA Airlines.

SATA | BIA - Blue Islands Açor Identiti Jenama

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.