Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Loket

Eternal Union

Loket The Eternal Union oleh Olga Yatskaer, sejarawan profesional yang memutuskan untuk meneruskan kerjaya baru pereka perhiasan, kelihatan sederhana namun penuh makna. Sebilangan orang akan mendapat sentuhan perhiasan Celtic atau bahkan simpul Herakles. Potongan itu mewakili satu bentuk yang tidak terbatas, yang kelihatan seperti dua bentuk yang saling berkaitan. Kesan ini dihasilkan melalui garis seperti grid yang terukir di atas kepingan itu. Dengan kata lain - keduanya terikat bersama sebagai satu, dan yang satu adalah penyatuan keduanya.

Nama Projek : Eternal Union, Nama pereka : Olga Yatskaer, Nama pelanggan : Olga Yatskaer.

Eternal Union Loket

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.